instagram influencer

Deshna Dugad Biography (Child Actor) Height, Weight, Age,Net Worth and More

Who Is Deshna Dugad?

Deshna Dugad is a child artist who is active in television and film industry. She is best known for the television shows Mariam Khan – Reporting Live and Bal Krishna. Dugad is originally from Indore, Madhya Pradesh.

Father’s Name Mahaveer Dugad
Mother’s Name Smita Dugad
Sister’s Name Will update soon
Brother’s Name Will update soon
Best Friends Riya

*according to sources

Height in centimeters: 140 cm
in feet & inches: 5’ 5”
Weight in Kilograms: 36 kg
Eye color Black
Hair Color Black
Skin Color Fair
Bra size/burst size/boobs size 26 Inches
Waist size 24 Inches
Hip size/butt size 28 Inches
Figure 26-24-36inches

*according to sources

Marital Status Unmarried
Boyfriend N/A
Husband N/A
Children? N/A

*according to sources

Favorite Color Pink, Green
Favorite Destination Goa
Favorite Actor Varun Dhawan
Favorite Actress Deepika Padukone
Favorite Player Virat kohli, M.S. Dhoni
Favorite Sports Cricket
Favorite Food Candies, Choco-Pie
Hobbies Traveling, making videos
Favorite Cricketer Black
Favorite Pet Puppy
Favorite Bird Peocock
Favorite Car Audi, BMW
Favorite Singer Arijit Singh
Favorite Politcian Shyam Charan
Favorite Movie Titenic
Favorite Perfume Cool Waters

*according to sources

Monthly 50 Thousand rupees
Net Worth 1 - 5Lakh rupees

*according to sources

Instagram

deshnadugad5

Facebook
YouTube
Twitter

*according to sources

1) Deshna Dugad Age?

Ans : 13 Years 

2) Deshna Dugad Birthday (DOB)?

Ans : 20 October, 2008

3) Deshna Dugad Birth Place?

Ans : Indore, Madhya Pradesh, India

4) Deshna Dugad Boyfriend?

Ans :  Not Yet

5) Deshna Dugad Height?

Ans : 140 CM

6) Deshna Dugad Weight?

Ans : 40 Kg

7) Deshna Dugad Serials?

Ans : Mariam Khan Reporting Live, Baal Krishna

8) Deshna Dugad Movies?

Ans : Khaali Peeli

9) Deshna Dugad School?

Ans : Global Indian International School (GIIS), Indore, Madhya Pradesh

10) Deshna Dugad Favourite Cricketer?

Ans : Virat Kohli ,M.S. Dhoni

11) Deshna Dugad Favourite Actor?

Ans : Varun Dhawan

12) Deshna Dugad Favourite Actress?

Ans : Deepika Padukone

13)Deshna Dugad Famous For?

Ans : Child Artist, Instagram influencer, tiktoker

14) Deshna Dugad Net Worth?

Ans : 1 - 5 Lakhs

15) Deshna Dugad Income (monthly)?

Ans : 50 Thousand

16) Deshna Dugad Profession?

Ans : Child Artist, Instagram influencer

17) Deshna Dugad Religion?

Ans : Hinduism

18) Deshna Dugad Zodiac sign?

Ans : Libra

19) Deshna Dugad Phone Number?

Ans : +91 97127xxxxx

*according to sources

Deshna Dugad was born on 20 October 2008 in Indore, Madhya Pradesh. She is the daughter of Mahavir Dugad and Smita Dugad. Deshna is fond of acting and dancing since childhood. She started taking training in modeling and dance at an early age. Her modeling pictures during the school program became quite viral and she started getting offers for television shows. In the year 2016, Deshna made her acting debut with the TV serial ‘Bal Krishna’, in which she played the role of Radha. After this show, she appeared in many TV serials as a child artist.

Unknown Facts Of Deshna Dugad

  • Deshna Dugad was born and brought up in Indore.
  • She started her career with the serial Baal Krishna.
  • She always take participate in school level modeling programs.
  • In the year 2018, she appeared in the film Thugs of Hindustan, in which she played the childhood role of Fatima Sana Shaikh.
Deshna during modeling
Deshna Dugad in Marium
  • She is state level karate player and won many awards.
  • Deshna will be seen in Ishaan Khatter and Ananya Panday starrer next film “Khaali Peeli” in 2020.
Deshna Dugad with karate certificate
  • Deshna is completing her studies at Global Indian International School.
  • Deshna also played important roles in the serial Kesari Nandan, Mariam Khan – Reporting Live, Siddhi Vinayak and Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon 3.
  • She appeared along with Priyamani and Rajiv Khandelwal in the film Ateet.
  • She has shot for many commercials for YouTube.

One thought on “Deshna Dugad Biography (Child Actor) Height, Weight, Age,Net Worth and More

Leave a Reply

Your email address will not be published.